Kívánságműsor Cookyval


Üdvözöljük itt a KÍVÁNSÁG MÜSÓRROL beszélünk.
Ebben a műsorban mindenki kérhet dalt, 2 órán keresztül. Telefonszám: 06-70-2-895-895
Általános tudnivalók: Műsorvezető: Cookey
Műsoridő: Minden hétköznap 18: 00-20: 00- ig között
Megjegyzés
 Music FM Online!!! Music Fm online
Kívánságműsor Cookeyval
Music Fm Online:

37 megjegyzés:

Névtelen írta...

a cookey egy köcsög

Névtelen írta...

NEM IS SZERINTEM NAGYON ARANYOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :{

Névtelen írta...

aki az első megjegyzést írta az egy kurva köcsög

Névtelen írta...

Ciao ciao hölgyeim és uraim .....nyugaton vagy nyugodtan..az sem mindegy....egy visitozó kis b+zi

Névtelen írta...

Aki a harmadik bejegyzést írta, honnan tudja, hogy az első bejegyzés írója nőnemű?Ebből lerí viszont, hogy ő hímnemű lehet...
Egyébként nekem is hasonló a véleményem Cookyról,mint az első véleményezőnek, de a gárda többi részéről is hasonlóképp vélekedek. Nem is hallgatom ezt a rádiót soha.
Hogy akkor miért írok ide én is véleményt? Olykor kell ilyen véleménynek is megjelennie, hogy lássék, nem mindenki van elájulva ettől a nagy Music Fm-től!

Névtelen írta...

Eggyet értek az elöttem szólóhoz!!!Viszont én még annyit hozzà tennék hogy nem tudom miért kell a hallgatokat hülyének nézni hogy ennek a coockey műsoràban lehet kérni zenèt!!!Hàt NEM LEHET NAGY ÂTVERÈS!!!!Legalàbbis csak azt adjâk le amit ök akarnak!!Èn kűldeni akartam a szerelmemnek 1 szàmot nagyon fontos lett volna nekem!!3napon keresztül kértem de nem adtàk le!!Hogy miért ezt a ràdiot vàlasztottam?Mert sajnos ahol most van ezt a ràdiot tudja tisztàn fogni!!ÚGYHOGY EZEK EGY NAGY NULLÀK!!Ez nem kivànsàgmüsor legalàbbis nem a hallgatóké!!

Névtelen írta...

A nevét a műsorvezető így írja:Cocky!!!!!

Névtelen írta...

Tévedtél!Legalább néznél utána kedves utolsó hozzászóló,mielőtt oktatsz valakit! Nem Cocky hanem Cooky!!!!!! Te sem írsz ezek szerint helyesebben mint más ember!De ennek az oldalnak a szerkesztői is rosszul írják a nevét sajnos a rovatok felcímkézésénél, ők sem a helyesírás királyai.Legalább ha az általuk imádott rádiónak egy profi rajongói oldalt akarnának létrehozni, akkor azt néznék meg, hogy hogyan kell az itt dolgozó műsorvezetők nevét helyesen írni!

Névtelen írta...

Az szintén egy nem hivatalos oldala a Music FM-nek, ott szintén elcseszték az oldal szerkesztői Cooky nevének az írását, ők sem jobbak ennek az oldalnak a szerkesztőinél. Ha a Music Fm saját oldalat nézed,akár a www.musicfm.hu-n akár a Facebook-on,ott láthatod, hogy ennek a műsorvezetőnek a nevét Cooky-nak kell írni. Hogy milyen emberek hallgatják ezt a rádiót! Legalább tudnák a nevét helyesen leírni! Egyik szarabbul írja mint a másik, és még oldalt szerkeszt mindegyik! Még jó hogy arra a rossz helyesírásra legalább felhívtad a figyelmet, hogy ott is kijavíthassák azok a szerkesztők! De legalább ha már mindkét oldalon szarul írják, legalább beszélnének össze, hogy egyformán szarul legyen írva!

Névtelen írta...

Most nézd meg ki lett javítva!!..

Névtelen írta...

Megnéztem. Ott legalább ki lett javítva. Ha valaki rajongója valakinek, legalább tudhatná, hogyan kell a nevét helyesen írni. Ott legalább már korrigálva lett ez a hiba. Itt Cooky nevét is helytelenül írják, s hiába hívják fel erre a figyelmüket mások, akár jó szándékkal, akár nem , mégsem javítják ezt ki a szerkesztők, de a Cold Center elírásának korrigálására is már nem egy helyen felhívta valaki a figyelmüket a szerkesztőknek , mégsem korrigálják. Ezeknek a helyesen írása alap dolog szerintem, ha már egy adott rádió rajongói oldalát akarják létrehozni, úgy, hogy az tényleg menő legyen, s vonzza ide az embereket. Látszik, hogy férfiak a szerkesztők: a helyesírás sem a legjobb, szögletesebb vonalszerkesztés, s a színösszeállítás sem a legjobb. Nem épp feketének kellene lennie az alapszínnek...mintha temetőben lennénk.De erre a férfiak nem éreznek rá sokszor, nem figyelnek rá, így ez az oldal sem a legjobb hangulatot kelti, amilyen hangulatot elvileg a rádió sugall a hallgatóinak. Valahogy nem a legjobb ez az oldal, már elnézést...A programírásért, szerkesztésért már ilyen szinten is dicséret, ha nem is a legprofibb, mert lehet ,hogy egy középiskolás gárda csinálta, akik még nem hivatásszerűen űzik ezt a szakmát.Kell még csiszolni rajta.Legalábbis ez az én véleményem.

Névtelen írta...

A Kívánságműsor már csak hab a tortán... (EGYBE!!!)

Névtelen írta...

Ja! Igazad van. Itt így van írva a rovat tetején kiemelve ez amit te is említesz, Cooky feje felett a felső sorban: Kívánság műsórrol
Ilyen helyesírást én még nem láttam...a műsorról szó is hogyan van írva..."műsórrol" magyar ember itt a szerkesztő? Vagy maga Cooky esetleg? Lehetne egy lektora legalább! Égető ez.... Hogy Cooky is mikor tanul meg normálisan magyarul? Hogy lehet itt ebben az országban egy ilyen beszédű ember műsorvezető?Nem a szép magyar beszédű műsorvezetőket kellene foglalkoztatni, főleg ennyire mindennaposan ?

Névtelen írta...

Szerintem fölös leges veszekedni mert nem azért írta a megjegyzést hogy nem így írják Coky hogy veszekedést csináljon?Nem?

Névtelen írta...

Nincs itt semmiféle veszekedés , valamit elnéztél. Cooky nevének helyes írása lett megbeszélve, s korrigálva, a másik oldalról aki ide írt,az is rosszul tudta a nevét, de kijavította, s most már minden rendben. Ez a dolog már rég meg lett beszélve, s veszekedésnek nyoma sincs.

Nani Koko írta...

Olvasom a korábbi bejegyzéseket, nem kenyerem megjegyzéseket irogatni, de most muszáj. Szerintem Cookey egy tök jó fej. Jó a szövege, tuti zenéket nyomat, sikeres rádiós.......... és mindezt úgy, hogy francia anyanyelvűként egy magyar rádiónál(a legjobbnál szerintem), magyar nyelven érte el, hogy sikeres lett!!!!!
Le a kalappal előtte!
Aki meg fikázik, próbálja meg ezt elérni............ Francia honban. :)
Na, lelki paraolimpiások lehet bizonyítani. :)
Hajrá Cookey! JÓL CSINÁLOD!!
Üdv: Koko
Komárom megyéből

Nani Koko írta...

Olvasom a korábbi bejegyzéseket, nem kenyerem megjegyzéseket irogatni, de most muszáj. Szerintem Cookey egy tök jó fej. Jó a szövege, tuti zenéket nyomat, sikeres rádiós.......... és mindezt úgy, hogy francia anyanyelvűként egy magyar rádiónál(a legjobbnál szerintem), magyar nyelven érte el, hogy sikeres lett!!!!!
Le a kalappal előtte!
Aki meg fikázik, próbálja meg ezt elérni............ Francia honban. :)
Na, lelki paraolimpiások lehet bizonyítani. :)
Hajrá Cookey! JÓL CSINÁLOD!!
Üdv: Koko
Komárom megyéből

Névtelen írta...

képzeljétek én írtam a 3. bejegyzést és egyet értek az elöttem írt személlyel és nagyon furcsa, hogy bizonyos emberek nem értékelik az oyan embereket akik más országból jöttek és így is nagy kariert fut be

Névtelen írta...

Olyan nincs, hogy egy emberért mindenki egyformán rajongjon, ez a hétköznapi emberek körében is így van.Ha egy munkahelyet megnézünk, vagy egy iskolai osztályt, ott is kialakulnak csoportok, vannak emberek, akik jól megértik egymást, valakik inkább kerülik a másikat, vagy ha szót is kell váltaniuk, csak a fikázás, a rossz megjegyzések mennek. Nem lehet elvárni, hogy Cooky-t is mindenki kedvelni fogja, emiatt nem kell azt a megjegyzést tenni szerintem, hogy akkor próbálkozz te is meg odakint a szerencséddel Franciaországban, neked hogyan menne ott. A kettő nem feltétlenül függ össze. Akkor a Bagi-Nacsa páros is miért csinálja például a Szálka nevű műsorát, hiszen ők is, ha humorosan is, de kritizálnak, de őket sem küldi ki senki oda, ahonnan az illető celeb jött, hogy ha már humoros formában is, de kritizálsz, akkor te is mutasd meg mit tudnál ugyanebben a helyzetben ott csinálni. Okulni okul belőle az illető, esetleg min kell még változtatni. Nem lehet eleve mindenki Cooky rajongó....de legalább tudnák az utóbbi hozzászólók közül is az, aki a nevét emlegeti nagy rajongójaként, Cooky nevét helyesen írni!!!

Névtelen írta...

Hosszú idő után Cooky-nak köszönhetően megint nevetni tudtam. Köszönöm Cooky, szuper vagy, nagyon jól csinálod. Egészséget és a legjobbakat kívánom neked.

Üdv, Erdélyből, Szovátáról. József

Névtelen írta...

akkor nálad van baj bőven...

Névtelen írta...

Igazad van neked, aki az utolsó bejegyzést írtad. Ha ez az ember,aki régóta nem tud nevetni már, épp ezen az emberen nevetett egy jót, akkor ennek sok gondja lehet....de agybaja is....utálom Cookyt mint a kibaszott faszt. Ki tud ezen nevetni? Nagy gondjának kell lenni egy embernek, hogy nevetni tudjon rajta....normális ember nem is hallgatja...

Névtelen írta...

Melyik számot játszották ez előtt?? lécci a címét valaki :)

Névtelen írta...

Ímádoom a music fm-et.
És akinek rossz véleménye van az szerintem tartsa is meg nyugodtan magának.-(Én is mióta a music fm-et halgatom jobb a kedvem! :) )

Névtelen írta...

Szerintem mind idióták vagytok, aki nem szereti a Music FM-et az ne írjon a rajongói oldalára.
Egyébként, mégha néha fura is, hogy Cooky töri a magyart attól még póénos és a zenék amiket nyomat az is jó.
Akivánságműsorról szólva, ha még nem jöttetek rá , akkor minden Rádióban, Tv show-ban van valami hazugság, itt a kívánságműsor az.
Aki a barátnőjének akart üzenni rádíón keresztül, azt üzenem, hogy biztos jobban örülne a barátnője annak, hogy felhívja telefonon és megmondja neki, hogy szereti.

Névtelen írta...

Mi annak a számnak a címe amelyik 20:42 körül szólt?

Névtelen írta...

Szerintem meg magyar ember kell a rádióba és nem egy külföldi köcsög!!!

Névtelen írta...

Ma szóltvalami szám 17:50 körül Boom Tereres refrénnel,de nem találom...Valaki segítsen !Please!

Névtelen írta...

Mi a címe annak számnak ami ma aza 2013.08.12. szólt a kívánság műsorban olyan 17:35körül? Előre is köszi

Névtelen írta...

Helo cooky boldog szülinapot imádunk téged szeretnénk ha lejátszanád nekünk a kool es the gange fress című számot Miki,Csabi,Miki Komárnoból köszi :)

Névtelen írta...

Szia szeretnék küldeni egy számot barátaimnak,ès szerelmemnek,de nem utolsósorban piliscsabára postás józsinak egy számot!!!!köszi.puszi mindenkinek.gyöngyi

Névtelen írta...

Szerintem Cookey a LEGJOBB a VILÁGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZERETEM A MUSIC FM-et !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varga Éva írta...

Próbáld utána csinálni! Sokan nem szeretik, a kiejtése miatt... is, a francia gyönyörű nyelv, én is beszélek egy keveset, de én imádom, ja, és nagyon jók a műsorai
Utálod? Van megoldás
Ne hallgasd, nem kötelező. :-)

Varga Éva írta...

Nem értem, ha nem szereted, legalábbis ne.használj vulgáris szavakat, ha nem tudod mit jelent, van idegen kifejezések szótára, Bakos Ferenc pl., de... Nem kell hallgatni, válts csatornát! És legalábbis vállald fel a nevedet... Névtelen. Csak irigy vagy. Jó éjt! :-) Nyugodtan szidhatsz engem is, megnézem ki mondja. :-)

Varga Éva írta...

Szerinted Te vagy az egyetlen aki küldeni akar? Várd ki a sorod. én ma szeretnék, de nem leszek depis, ha elsőre nem sikerült. Mindennap új lehetőség. :-)

Varga Éva írta...

Hát igaz, Pákó nagyobb tiszteletet érdemel, nem? Annyi tudatlan, buta, tanulatlan ember ír ideg
Képzeld: 4 évig tanultam francia nyelvet, nem könnyű, hát a magyar sem. Tanulj franciául, aztán ítélkezhettek. Egyébként akcentusnak hívják, ahogy beszél. Kedves szintén fel merem vállalni a „ nevemet” névtelen. én vállalom az Enyémet! :-)

Névtelen írta...

Sziasztok!!Én nem értek egyet az átlaggal!!Cooky egy marha jó srác!!
Így tovább music fm a legjobbak vagytok és te is Cooky!!Nagyon kemény vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!